maanantai 23. joulukuuta 2013

Norikon ja Kichiron JOULUTARINA SPECIAL

Laittakaa taustalle soimaan n__n ↓
1
Noriko: Tota nössöä jännittää!
Kichiro: No eikä! > n <
2
 Noriko: No, meidän idea on kuitenkin tänään seuraava, tän takia me siis tähän kameran eteen tultiin...; Mä ja toi nössö pallopää tehtiin ihan ältsin hyvä joulutarina!
3
Kichiro: Me oltiin kuitenkin niin innoissamme, ettei laitettu adjektiiveja ollenkaan ja sit päätettiin goSulaisten ihan randomisti päättää ne!
4
Noriko: Eikä minkä tahansa goSulaisten, vaan Pullips Teahousen porukan!
5
Eli täs tulee meidän superältsinmakeenupeeextramahtava tarina!
6
Noriko: Ja mä haluan vielä mun puolesta toivottaa kaikille LUKIJOILLE OIKEIN MAHTIA JOULUA ja SUPER IHANAT JOULUT YAMILLE ♥

"Oli suloinen ja outo aamu. Joulupukki oli funtsinu et punainen Petteri vois tällä kertaa viedä lahjat pukin kans, ku ei se ärsyttävä reki ois muuten ees liikkunu ja riehakkaat lapset ois jääny ilman lahjoja. Mut se tyhmä Petteri oliki tullu kipeeks ja pukkii vatutti ihan hirveesti! Se ei tienny mitä pitäis tehä. Pukki koetti potkii sitä Petterii sen palleromaiselle takalistolle, mut ei se mielekäs suostunu nouseen. Muori suuttu pukille sen käytöksestä tosi paljon! Pukki oli toivoton jootoikinonadjektiivisorinytvaan ja se päätti jäädä rauhattomalle sohvalleen istuun jouluks. Mut supermiäs joukkoineen ei suostunu tähän. Epävenyvät yksisarviset ja pienikätiset laamat sekä supermiäs päätti jakaa lahjat ite. Ja niin ne lahjat pääs kaikkialle tänne nukkemaiseen maailmaan!"

HYVÄÄ JOULUA
TÄ BLOGI HILJENTYY NYT MEIDÄN OSALTA JOULUN VIETTOON ^ 3 ^

4 kommenttia:

  1. Pitää ny ihan ekaks ihguttaa tota laatua *Q* Heh kiva tarina! Ja pullips teahous on paras c:

    VastaaPoista
  2. Ei herranhestas repeen tolle tarinalle x'DD 'Epävenyvät yksisarviset' :D Hyvää joulua, ja ihania kuvia palleroisista c:

    Camikaze

    VastaaPoista
  3. Haha, aivan ihana tarina x3
    Sain pitää kättä suun edes etten revenny ... :DD

    VastaaPoista